Visie

Stichting Batavorum (De Boemerang), Stichting De Linge (Dikkie Dik) en Kinderopvang Zonnekinderen (De Volle Maan) hebben vanuit een gezamenlijke pedagogische visie het doel te komen tot een ononderbroken ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar.
De samenwerking krijgt zodanig vorm dat partijen, ieder vanuit hun eigen kracht en expertise, hier een actieve bijdrage aan leveren. De samenwerking maakt een brede en ononderbroken ontwikkeling van kinderen mogelijk. Kinderen leren in een schoolse omgeving maar ook in de “echte wereld”, zowel in het kindcentrum als daarbuiten. Het kindcentrum
vergroot de wereld van een kind, helpt hen die te begrijpen en er zelf een weg in te vinden. Door onderwijs te verbinden met opvoeding, ontwikkeling,ontspanning en opvang creëren we situaties waarin ook volwassenen,professionals en ouders, van en met elkaar kunnen leren. Zo geven we samen nog meer inhoud aan educatie.