Wie zijn wij?

Kinderopvang Zonnekinderen is een middelgrote organisatie met locaties in Lingewaard, Liemers en Achterhoek. Ons serviceburo is gevestigd in Zevenaar. Bij Kinderopvang Zonnekinderen is ieder kind het stralend middelpunt. Dit betekent dat we ieder kind als een individu de mogelijkheid bieden om zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Waar wij voor staan:

Professionaliteit en kwaliteit
Huiselijkheid
Ontwikkelingsgericht werken met Startblokken
Inzet van coaches
Onze pijlers: Natuur en Avontuur, Sport, Cultuur en Multimedia

Binnen IKC BinnensteBuiten werken peuterspeelzaal Dikkie Dik, basisschool De Boemerang en Kinderopvang Zonnekinderen intensief samen en verzorgen een volledig geïntegreerd aanbod van onderwijs en opvang. Onze naam symboliseert onze visie: ieder kind als stralend middelpunt! Ieder kind is uniek en wordt ook zo benaderd!

Wilt u meer weten over onze overkoepelende organisatie Kinderopvang Zonnekinderen, klikt u dan hier. U komt dan op onze website.