Basisschool de Boemerang

De Boemerang biedt onderwijs aan leerlingen van 4 tot 12 jaar en is toegankelijk voor kinderen van alle gezindten.
Op de Boemerang hanteren we een heterogene groepsindeling. Dit betekent dat kinderen van verschillende leeftijden in een basisgroep zitten. Deze vorm biedt de gelegenheid om van en met elkaar te leren in een duidelijk, gestructureerde en rijke leeromgeving. Ons onderwijs is ontwikkelingsgericht (Ogo) en afgestemd op de leer- en ontwikkelbehoeften van de kinderen.

De Boemerang maakt sinds 1 januari deel uit van de stichting Wonderwijs. Deze nieuwe stichting komt voort uit een fusie van Batavorum en Stisamo en is gevestigd in Elst. Samen met vijftien basisscholen in de gemeente Lingewaard en Over-Betuwe bundelen we onze krachten. De stichting wordt geleid door het college van bestuur. Het collega wordt gevormd Dhr. E. Verrips en Mevr. Y. Smits.

No events to display.

Bekijk onze foto's